Friss topikok

És együtt szaladtunk...

2009.03.27. 22:02 | akutya | 2 komment

Két kisfiú a téren játszik. Boldogan fogocskáznak, miközben hajuk lebeg a szélben. Érzik a tavasz illatát. Óh, milyen remek is az! Jól emlékszünk még azokra a meleg tavaszi napokra, amikor sörrel és grillcsirkével mentünk fel a térről. De van ebben a szellőben valami más is. Valami orrfacsaró, ocsmány, olyan igazi bűz.

Mikor estefele Ottó átment a téren, ő is érezte a bűzt. Nem hagyta annyiban - Utána járok a dolgonak- gondolta. Nos, nem kellett messzire mennie, a bokorban hamar rátalált annak az 5 éves kislánynak a tetemére, akinek eltűnését pontosan 6 hete jelentették Székesfehérvárott. A kiérkező rendőrök egy papírost találtak, az addigra már azonosított Barcafr Babala zsebében. A cetlin ez állt:

És együtt szaladtunk mi
Midőn édes-friss virágok nyíltak
Az élet rövid, te sem felejted majd
Selymes-kéj érzet, mindőn belevágsz

A kávé illat már jő'
Ott hancúroztunk mi
A gyermek ordibált

Vér, vér, vér
Sós-keserű mézként csordogál
Hamar meghaltál...


Miután megpróbálták elmozdítani a testet az egész pontosan 4 felé esett szét.
 

A bejegyzés trackback címe:

https://ttfw.blog.hu/api/trackback/id/tr81030156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

snum 2009.03.28. 21:23:45

elfelejtettem megnézni, ki írta a bejegyzést. egészen az utolsó mondatig azt hittem, gábor. de aztán éreztem, hogy ennek a négyfelé szétesésnek semmi értelme, és akkor megláttam, hogy te írtad. majd magyarázd el nekem, ha úgy érzed, hogy te tudod, mit jelent :D

akutya 2009.03.29. 15:56:28

ez azt jelenti h fel lett darabolva majd felöltöztették
süti beállítások módosítása